Сряда, 22 май 2024

22.05.2024

Последвайте ни

Генералният мениджър на хотел "Амелия" в Албена е номиниран в класация в Дубай

Владимир Георгиев - генерален мениджър на петзвездния хотел Maritim Hotel Amelia в Албена е номиниран за престижната награда Beast Young General Manager в класацията на Golden Tree в Дубай, Обединени арабски емирства. Можете да го подкрепите, като гласувате в сайта.  

През 2022 година новият 5-звезден Maritim Hotel Amelia във ваканционно селище „Албена“ бе сред отличените в годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за 2022 година. Престижната награда бе връчена в раздел „Най-добър 5-звезден концептен Ultra All Inclusive хотел“.

Тематичният авиационен хотел, посветен на първата жена пилот, прекосила Атлантическия океан, отвори врати в началото на 2022 година. Като част от групата Deluxe & Lifestyle, той впечатлява с неустоимо усещане за елегантен и изчистен уют, съчетан с лукса на ексклузивна Luxury Ultra All Inclusive програма. Отличните му качества не остават незабелязани от гостите, които го класират сред единиците хотели в България със 100% одобрение и оценка 6/6 в престижната платформа за резервации HolidayCheck.de. В края на м. септември т.г. той стана част от най-голямата немска верига хотели Maritim. Amelia се утвърди и като любимо място за снимки и отмора, предлагащ незабравима панорамна гледка към морето, широкия плаж и резерват „Балтата“ от шикозния скай басейн на покрива.

 

c