Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Гражданин благодари с писмо на полицаите от КПП-тата край Добрич

Жител на Силистра с писмо до МВР благодари на полицейските служители, обслужващи контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните пътища край Силистра, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Гражданинът, на когото се наложило да пътува по здравословни причини до Варна, определя отношението на полицаите като "изключително добро, коректно и професионално". Според него те са "не само пазители на реда, а и хора с големи сърца". В писмото се изказва благодарност и към полицаите, контролиращи движението на входно-изходните пътища край Добрич и Варна.
Контролно-пропускателните пунктове са изградени за изпълнение на противоепидемичните мерки във връзка с ограничаване разпространението на коронавируса. На входно-изходните пътища край Силистра функционират четири такива пункта, през които всекидневно преминават средно по около 1000-1200 души. За 24-часовото им обслужване работят служители на групите "Охрана на обществения ред", "Териториална полиция" и полицейските участъци на РУ-Силистра, се казва в съобщението.

c