Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Водещи НЛО специалисти идват за Националната среща в Добрич

На 28 септември в град Добрич ще се проведе Национална среща-семинар на уфолозите в България. Водещата тема по време на семинара ще е „В търсене на НЛО и загадките около нас“. Форумът се организира от Клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“ – Добрич, заедно с Мрежата на Обединените Български Уфолози. Повод за провеждане на събитието е отбелязването на 30 години организирано изследване на НЛО в град Добрич, съобщиха от организаторите от добричкия клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“.

Участие като лектори ще вземат специалисти, изследователи и представители на водещите клубове в цяла България. Всеки един от поканените лектори ще представи разработка на доклад, свързан с изследване на явления и събития, все още предмет на спорове и необяснени от конвенционалната наука. По време на представянето, за всеки един доклад е предвидено време за дискусия и задаване на въпроси, уточниха организаторите.

Както по рано Про Нюз Добрич писа, специален гост на юбилейната среща ще бъде Иван Иванов – основател на UFO Disclosure Bulgaria в САЩ.

UFO експерт от САЩ идва със специален доклад за Националната среща в Добрич

Оказва се, че заради неотложни ангажименти, Иван Иванов няма да успее да пристигне в Добрич, информираха организаторите. Поради изключителния интерес към участието му, специалистът по UFO ще представи доклада си по време лекционни панел, включвайки се с директна конферентна връзка от САЩ.

Националната среща-семинар ще се проведе в Зала №203 на Висше Училище по Мениджмънт (Международен колеж по туризъм), Добрич. Откриването на семинарната част е предвидено за 10:00 часа.

Срещата ще бъде отворена за всички, желаещи да се запознаят с последните разкрития в сферата на НЛО или да вземат участие в дискусионния панел. Домакините отправят покана към всички приятели и съмишленици на идеята, да изпратят запазени снимки от клубното развитие или да се включат в срещата, за да споделят свои спомени за историята на НЛО движението в България.

Регистрацията за участие и изпращане на материали ще се извършва по електронен път - на e-mail адрес: ufobg@ufo.bg

Допълнителна информация за събитието - в официалната страница на Мрежа на обединените български уфолози - www.ufo.bg

c