Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Димитрина Германова от Добрич представя България на Световен шампионат в Холивуд

Българската красота и талант завладяха Холивуд. Вече 5 дни Димитрина Германова от Добрич представя България на Световния шампионат на сценичните изкуства, съобщават от Арт компания "Нови звезди".
Димитрина е на 15 години от град Добрич и получи покана за престижното събитие като спечели Гран При на 14тия Международен фестивал "Кръстопът на музите".

Тя прекара няколко месеца в усилена подготовка и отлетя за сърцето на шоубизнеса, заедно със своята по-голяма сестра Весела. Двете момичета гордо развяха българското знаме, облечени в народни носии на Парад на нациите и Церемония по откриването.

Вече премина и първият кръг на конкурсите изпълнения. Очакват ги още много емоции от срещата със стотици талантливи участници от повече от 60 страни.

Арт компания Нови звезди вече трета поредна година е избрана да бъде официален представител на Шампионата за България.

Оттам благодарят на семейството на Димитрина за доверието и съвместната работа, на Община Добрич за подкрепата, както и на вокалния педагог на Димитрина - Елена Карабельова от Студио Сарандев.
Пожелаваме успех на нашето талантливо момиче и ще ви информираме за всичко в Холивуд, заявяват от Арт компания Нови звезди.

c