Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

В Албена ще бъде представена книгата на Орлин Горанов, „Да започнем отначало“

Модна фиеста Албена започва с презентацията на книгата на Орлин Горанов, „Да започнем отначало“, съобщава продуцентът на събитието Мариана Аршева. 19-ото издание на фиестата ще се проведе от 12 до 16 юни в курорта Албена.

На 13 юни, от 19.30 ч. в хотел Фламинго Гранд Орлин Горанов ще повдигне завесата на личния и професионалния си живот, за да сподели най-големите си успехи. Илюстрирана автобиография на обичания от всички естраден и оперен певец Орлин Горанов, е написана в съавторство с Веселина Паскова. Тази книга не е автобиография, равносметка или огледало на повратна точка. Това е разказ за пътуването. Пътуването към щастието и благодарността, че съществуваме, че имаме възможността да посрещаме и изпращаме деня, че сме дарени със сетива и сърца да чувстваме.

Досега Орлин Горанов е участват в Модна фиеста Албена като музикален изпълнител, а сега идва и с първа книга. Пожелаваме му, да има още нови проекти, а ние, нека всяка една среща за нас да бъде като ново начало, посочи Мариана Аршева.

Тя припомни, че през изминалите 19 години Модна фиеста Албена обединява дизайнери, журналисти, гости, певци, актьори, професионални фризьори и гримьори. От тук е тръгнал професионалния път на не една телевизионна водеща, певица, че дори и на хора, които са продължили с политика.

c