Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Предстои топ надпреварата в билярда - Национален турнир "Добрич Оупън 2"

Предстои провеждане на второто издание от престижния Национален турнир по билярд Dobrich Open, превърнал култовия добрички клуб "Формула 1" в най-желаното място за майсторите на билярдната щека от цялата страна. Надпреварата ще проведе на 24 февруари, като първите двубои започват от 11:00 ч., съобщиха за Про Нюз Добрич организаторите на спортното събитие.

Още първото издание на Dobrich Open се превърна в топ-билярдно събитие за България, след като успя да събере 42-ма състезатели - най-доброто от елита на билярда в страната. За незапознатите със случилото се на Dobrich Open 1 (на 20 януари 2019) ще се стори вероятно крайно нереално, но дори само факта, че в продължение на две седмици след края на форума, телефоните и мейлите на организаторите прегряха от благодарности и похвали за цялостната организация, би бил достатъчен да онагледи поне малко от престижа, който съвсем заслужено си завоюва билярда в Добрич.

Този път организаторите очакват повече от 50 състезатели да се включат за втория турнир Dobrich Open-девета топка, двойна елиминация - на 24.02. (неделя), отново в билярден клуб „Формула 1“ в сградата на Общински младежки център - Добрич.

  • За всички, които проявяват интерес за участие, заявки се приемат на facebook страницата на  турнира BilliardDobrich 
  • Регистрация на участниците ще се извършва на място - до 10:30 часа на 24.02.2019г.
  • Таксата за участие традиционно е 15 лв., а входът за зрителите - свободен.

Поканени са всички жители и гости на град Добрич, да преживеят емоцията от състезателен билярд на професионално ниво или пък да опитат предизвикателството - да премерят сили с най-добрите майстори на билярдната щека в България.

С отличната си организация, атрактивния награден фонд и професионалната игра на представителите на 5 областни града, Dobrich Open притежава всички предпоставки да се утвърди като един от най-престижните турнири и да устойчиво да фиксира Добрич на билярдната карта на България. Организаторите не скриват факта, че интересът към Dobrich Open - от страна на играчите и спонсорите, непрекъснато расте. Затвърждава се и мотивацията на находчивите добричлии - виновници за тази резултатност, за доразвиване на идеята и цялостната концепция на надпреварата.

c