Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Мега концерт на Георги Христов в Добрич със симфоничен оркестър и балет

Георги Христов ще зарадва публиката в Добрич с празничен биографичен концерт-спектакъл „Моят път…”, който ще се състои на 20 февруари от 19:00 ч. в концертна зала „Добрич”.

На сцената Георги Христов излиза с оркестъра и балета на Държавна опера - Варна и своя бенд, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и над 40 души участници.

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт.

Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин с нови аранжименти за симфоничен оркестър и бенд. Балетът на Варненска опера ще допълни пищността на подготвяния спектакъл, превръщайки го във феерия от чувства и емоции.

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

Обичаният изпълнител стартира национално турне „Моят път…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена, заедно с оркестъра и балета на Държавна опера - Варна.

Билети: На касата на залата - 0877 662 908 и в мрежата на Eventim.bg –
https://www.eventim.bg/…/georgi-hristov-d…/performance.html…

c