Водещи новини Крими

Трима пострадали при тежка катастрофа край Карапелит

Поне трима пострадали има при тежка катастрофа, станала тази вечер край Карапелит.

Блъснали са се челно два автомобила. Има пострадали, които са откарани с линейки към болницата в Добрич, съобщи за Про Нюз Добрич началникът на сектор КАТ Пътна полиция Жулиян Минев. Екип на полицията е на място.

Първата линейка е докарала в болницата младеж в много тежко състояние, който е в шокова зала и го вкарват в реанимация.

Вероятно има още двама пострадали, линейките пътуват към болницата, съобщиха за Про Нюз Добрич от лечебното заведение. Оттам не знаят дали има и други пострадали.

В единия автомобил е пътувало семейство, като шофьорът е останал затиснати от колата и се е наложило пожарникари да го вадят, обясни началникът на РД “ПБЗН” Дарин Димитров.

Follow Me:

Related Posts

 1. Колев says:

  Това което пише не е вярно, бях свидетел затиснат е само шофьора в едната кола, а в другата имаше 2 момчета. Недостоверна информация, засрамете се. Линейката дойде последна след 40минути. Със същата бързина действаше и екипа.

   • Колев says:

    Понеже не използвате препинателни знаци, не мога да хвана смисъла ви, вие ли сте биле в -„ауди-а3″, отправяте този коментар към неговият водач ли? А може би смятате, че съм аз? 🤔

 2. Даниел says:

  Бях свидетел на челния удар
  И това кой е виновен като цяло защото при ограничена видимост не се предприема нищо .
  Интересното е че беше останал в средата на пътя .изглеждаше така сякаш нарочно иска да го блъсне.
  Смешно но точно така изглеждаше защото реното когато взе да изпреварва както казах останал в средата на пътя и нормално Цитроена без да разбере какво става няма никакви ревлекси
  И двата автомобила се удрят челно .
  Радвам се че бях на дистанция от Рено Клиото ….

  • С гъзовете си пишете с извинение кой шофьор,ще направи нарочно катастрофа.Всеки 2ри е шофьор и на всеки може да се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *