Сряда, 29 ноември 2023

29.11.2023

Последвайте ни

УНСС удължава срока за прием на документи за кандидатстване до 6 юли онлайн

Ръководството на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) информира кандидат-студентите, че поради големия интерес се удължава срокът за прием на документи за участие в класиране за образователно-квалификационна степен "бакалавър" и "магистър" след средно образование за специалност "Право". Това съобщи пресцентърът на висшето училище.
Документи за кандидатстване ще се приемат само онлайн до 6 юли 2023 г.
При подаването на документи кандидатите могат да заявят и желание за явяване на редовни кандидатстудентски изпити във формат ЕПИ (Единен приемен изпит) от 3 до 6 юли. При образуването на състезателния бал се взема най-високата оценка, независимо на кой от изпитите е получена.
От УНСС напомнят, че желаните специалности трябват да бъдат вписани още с подаването на документите. Кандидат-студентите, които са пропуснали да го направят, ще получат автоматично напомнящо съобщение. Зрелостниците ще имат възможността да избират между 53 бакалавърски специалности, както и "магистър" след средно образование за специалност "Право".
Кандидатите, заявили желание за платено обучение се записват веднага. 
Класирането за прием по държавна поръчка във всички специалности ще бъде обявено на 11 юли на този адрес в интернет. 
Документите се подават онлайн на този адрес в интернет.
За улеснение на кандидат-студентите вече работи Център за кандидатстудентски въпроси. На номер 02 905 29 99 могат да бъдат задавани въпроси, свързани с кандидатстването, с приема и записването. Работното време на центъра е от 8:00 до 22:00 ч.
 
 

c