Понеделник, 02 октомври 2023

02.10.2023

Последвайте ни

Соня Георгиева: Честит да ни е първият учебен ден на новата 2022–2023 година!

Уважаеми ученици,

Уважаеми учители,

Уважаеми родители,

Всеки от нас е скътал в сърцето си много специална емоция за първия училищен звънец, за първия учител, за първия учебен ден. Емоция, към която се връщаме винаги на 15 септември, за да я съпреживеем отново.

И помъдрели, силни с традициите, но и с желанието отговорно да градим мостовете на приемственост по пътя към знанието, днес срещаме поредния 15 септември. Нека той бъде едно начало, което да осмисли Вашите надежди, Вашите избори!

Уважаеми учители,

приемете моите искрени пожелания за здраве и сила! Нека търпението, всеотдайността и уважението към всяко дете са неотменна част от всеки Ваш ден, в който преодолявате предизвикателствата в професионалния Ви път! Бъдете щедри в топлината си към светлите детски души!

Уважаеми родители,

в училище не се усвояват само знания. Училището дава възможност на всяко дете да израсне и да осмисли бъдещите си възможности за реализация. Но само с един продуктивен диалог между учителите и родителите може да се осъществи подкрепата, която е така необходима за преуспяването на всяко дете. Бъдете не само партньори, но и активно се включвайте в училищния живот!

Уважаеми ученици,

бъдете любопитни, бъдете инициативни, бъдете успешни! Мечтите се сбъдват с ежедневни усилия, търпение и последователност! Бъдещето Ви принадлежи!

Честит да ни е първият учебен ден на новата 2022–2023 година!

Соня ГЕОРГИЕВА,

Кмет на Община Добричка

c