Събота, 09 декември 2023

09.12.2023

Последвайте ни

Почитателите на българската музика в Добрич изпълниха до краен предел Летния театър

За първи път през последните години културно събитие успя да изпълни Летния театър – сториха го с „Обич и песен“ осем от любимите български изпълнители

„Споделихме своята обич и песен в препълнения летен театър на Добрич! Благодарим ви!“, сподели след концерта от националното турне „Обич и песен“ Евгени Боянов – организатор и водещ на концерта.

Осем от най-обичаните български певици вдигнаха  градуса на настроението в и без това знойната августовска вечер. Обичани български певици обединиха сили в името на публиката и песента. Йорданка Христова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Роси Кирилова, Нелина, Теди Кацарова, Мими Иванова и Ева Найденова  гостуваха на публиката в Добрич.

Концертът им в Летния театър в Добрич бе част от  национално турне “Обич и песен” и постави началото на августовския му лъч, който ще продължи във Варна и Бургас.

Любимите певици представиха на сцената букет от стилове и жанрове, обединени от хубавата, мелодични песни. На сцената прозвучаха както добре познатите хитове на всяка една от тях, така и нов репертоар.

Съзвездие от любими певици ще зарадва публиката в Добрич с концерта “Обич и песен”

Росица Кирилова изпълни едни от най-популярните си песни. Гласовитата Теди Кацарова, която е наполовина добричлиийка, представи  най-новата си песен „Един за друг“. Заедно с нея на сцената се качи и майка й Силвия Кацарова, която е от Добрич. Двете изпълниха емоционален дует, след което бившата вокалистка на LZ зарадва публиката с вечните си хитове и една нова композиция.  

Много приятни емоции донесе обичаната народна и поп-фолк певица Нелина. Тя изпълни обичаната добруджанска песен „Мило ми е мамо“ , както и други любими образци на североизточния фолклор. Нейните изпълнения на фолклорни песни вдигнаха публиката на крака, извиха се и кръшни хора.

Любими песни изпълниха Ева Найденова от фамилия „Тоника“ и Мими Иванова, които  отдавна не бяха имали изява на сцената в Добрич.

Гласовитата бургазлийка Тони Димитрова и нейните хитове очароваха публиката в Добрич, която пя с нея. Легендата на българската музика Йорданка Христова, наситените й с неповторима енергия и емоционалност изпълнения, очароваха публиката в Добрич.

Беше пъстро и шарено, а публиката беше очарована от присъствието на сцената на осемте диви на българската музика - разнообразно, талантливо и красиво. Присъстващите отнесоха от сцената в Летния театър  много емоции, добро настроение и светлина, благодарение на осемте известни български изпълнителки, които изпълниха августовската вечер със златни хитове, много звук, светлина и емоции.

Снимки: Евгени Боянов

c