Сряда, 27 септември 2023

27.09.2023

Последвайте ни

Областният управител на Добрич поздрави огнеборците за професионалния им празник

За доброто партньорство и отличната работа на огнеборците при възникване на аварийни ситуации  Здравко Здравков връчи Почетна грамота

Областният управител Здравко Здравков поздрави служителите и ръководството на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Добрич, по случай професионалния им празник. „Да си огнеборец не е професия, а призвание и екипът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Добрич, с достойнство и самоотверженост изпълнявате своя дълг – спасявате човешки животи, съхранявате съдби, оказвайки помощ в тежки моменти. За безкористното изпълнение на своя дълг приемете благодарността на всички нас добруджанци“ – се казва в поздравителния адрес на областния управител към състава на РД ПБЗН – Добрич.

За доброто партньорство и отличната работа на огнеборците при възникване на аварийни ситуации областният управител Здравко Здравков връчи Почетна грамота, приета от Тихомир Катранджиев, началник на сектор „Пожарогасене и аварийно-спасителна дейност“ към Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

На всички огнеборци областният управител пожела здраве, късмет и сполука.

c