Понеделник, 02 октомври 2023

02.10.2023

Последвайте ни

Мистерията с ALEX от дрон-шоуто в Добрич е разкрита, вижте коя е обичаната Алекс

О, миг поспри! Бе толкова вълнуващ...

Тегнещият от нощта на 7 септември въпрос "Какво/Кой/Коя е Алекс?", вече има своя рационален и изключително красив отговор. Оказва се, че посланието е било за жена, обичана и ... изключително чаровна, при това младоженка.

Припомняме, че след впечатляващия концерт на Гвардейския представителен оркестър на Българската армия, по повод 105 години от епичната Добричка епопея, публиката в Летния театър и наизлезлите по балконите на съседните блокове очакваха с нетърпение анонсираното дни наред дрон-шоу в нощното небе над Добрич. С основание. След вдъхновяващите патриотични изпълнения на военни маршове, на обичани фолклорни песни като "Хубава си моя горо", след страхотната изненада за всички присъстващи - първото живо изпълнение на песента, посветена на ген. Иван Колев, написана само три дни по-рано (специално за концерта), най-после дойде ред и за кулминацията на празника.

Специално написано произведение за ген. Иван Колев прозвуча за първи път в Добрич

След края на концерта беше обявено начало на нощния светлинен спектакъл, в който 41 дрона предстоеше да спрат дъха на вперилите погледи в нощното небе. След началото, на фона на завладяваща музика, се появи и първата LED светлина в небето, последвана от... надписите ALEX и LOVE.

Много и нашироко се изговори сред обществеността, показа и изписа в медии и социални мрежи. Дори от Община Добрич публикуваха официално обяснение, че те нямат вина за получилото се недоразумение по време на дрон-шоуто. На свой ред екипът на фирмата-изпълнител изпрати писмо с извинени до кмета и жителите на Добрич, изразявайки искрени съжаления за възникналия технически проблем, обяснявайки обстоятелствата и причините довели до него.

Какво е Алекс? – въпрос, който развълнува Добрич след дрон-шоуто

Всъщност, Алекс се превърна в една прекрасна мистерия и заживя в мислите на добричлии. До днес, когато колегите ни от Флагман повдигнаха завесата, за да могат прожекторите да се насочат към Александра Микова - ALEX от нощното небе над Добрич.

Коя всъщност е чаровната Алекс, развълнувала не само Асен, но и хиляди добруджанци

Оказва се, че загадъчната ALEX - от светлинния спектакъл в Добрич, е младоженката Александра Микова, а 8-минутното светлинно шоу е било романтичен подарък за нея и за гостите на тяхната фантастична сватба в Бургас - една от впечатляващите изненади на младоженеца Асен Ангелов. Изисканата сватба, която е определяна като светско събитие №1 в Бургас за 2021 година, се провежда само няколко дни по-рано - на 1 септември, в един от шикозните ресторанти на морския бряг. Според бургаските ни колеги, сватбеното събитие е доближавало по блясък и пищност нощта на Оскарите.

Част от романтичното послание, представено от дроновете на Droneshow.bg на сватбата в Бургас, всъщност видяха и посетителите в Летния театър на Добрич. Действително, планираните мечове и конници не се появиха в небето на 7 септември, но от фирмата обещаха при първи удобен случай да се реваншират на добричлии.

Община Добрич: Техническа грешка на фирмата е причината за промененото светлинно шоу с дронове

кадър от нощното небе над Добрич - Про Нюз Добрич

А сватбата в Бургас... О, миг поспри! И както споделят очевидци и гости на светското събитие: Тя бе от нещата, които ще се помнят дълго.

“Две рибки по-малко в морето. Сватбено събитие, за което ще ви е неудобно да разказвате, но ще ви е приятно да си спомняте”, гласи надписът в изпратените от младоженците покани до подбраните 300 гости.

МЛАДОЖЕНЦИТЕ АЛЕКСАНДРА и АСЕН

Макар да живеят и работят в София, Асен и Александа решили да се оженят в романтичния Бургас

Асен Ангелов е доктор по икономика, съветник от много години в парламентарната комисия по социална политика, бивш шеф на Агенцията по заетостта, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“ и УНСС. Той е син на бившия депутат и политик от Бургас Румен Ангелов.

Красивата Александра е юрист, тя е собственик на луксозния бранд "Метаноа", който има бутици за черни рози в страната и чужбина. Нейна снимка украсява и сайта на компанията.

Гост на сватбата споделя: Когато младоженецът ни покани да излезем навън, за да разберем каква е неговата изненада, не очаквахме, че ще видим нещо подобно. Това беше феерия от красота, романтика и любов. Гледахме като онемели.

Снимки: Флагман

c