Вторник, 28 март 2023

28.03.2023

Последвайте ни

Курортът Албена отново е сцена на лайфстайл събитието „Модна фиеста“

Традиционното лайфстайл събитие „Модна фиеста“ ще се проведе в курорта Албена за 22-и път, откриването му е на 8 юни. Както всяка година, така и тази, дизайнери, таланти, художници, журналисти и гости, ще посрещнат лятото, в Албена.

Обявеният за най-красив мъж на България за десетилетието Диан Христов ще прави дует с Кристина Димитрова, след като миналата година успешно й партнира в танците на сцената, съобщава продуцентът Мариана Аршева.

В продължение на няколко дни и вечери, на откритите сцени на Албена, ще се покажат елегантни, плажни облекла, прически, грим и аксесоари, а вечерите са за елегантните облекла. Сред изпълнителите, които ще участват, са Искрен Пецов, Краси Аврамов, дует „Аморе”, Начо Паскал и др.

Първият  ден на модното събитие е за Андрей Николов, дизайнер на модна къща „Яша” и традиционно фиестата ще закрием със сватбена колекция. Тази година дизайнерката Аксения Атанасова за модна къща „Оксана” е подготвила над 40 сватбени и елегантни облекла.  

На модната фиеста са гостували до момента световноизвестните дизайнери Денис Смирнов, Салваторе Куоколу, два пъти губернатора на щата Невада, откривателят на Шарън Стоун, криейтив директорите на Жан Люк Амслер и др.

За 21 години, продуцентката Мариана Аршева изчисли, че събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости.

c