Понеделник, 02 октомври 2023

02.10.2023

Последвайте ни

Кметът на Шабла към учителите: Отнасям се с уважение и признателност към Вашия труд

Кметът на Шабла Мариян Жечев поздрави педагозите по повод 5 октомври - Световен ден на учителите. В обръщението му се казва:

„Приемете моите най-искрени пожелания за здраве и благоденствие по повод Международния ден на учителя – 5 октомври!

Отнасям се с уважение и признателност към Вашия труд, отдаден за святата кауза на българското образование и наука. Вие обучавате и възпитавате децата да постигат успехи в областта на знанието, да развиват своите дарби в сферата на изкуствата, да достигат върхове в спорта – работа, отговорна и изискваща силен дух и всеотдайност. Учите ги да помнят миналото, да зачитат настоящето и да вярват в бъдещето, като помнят род и родина и пазят българските традиции. Важен е Вашият принос към израстването и усъвършенстването на подрастващите – Вие ги напътствате, подавате ръка и подкрепяте с амбицията да станат достойни българи и граждани.

С благодарност за грижите, отзивчивостта и търпението – особено днес в динамичното, изпълнено с предизвикателства и промени време!

Пожелавам Ви много здраве, повече радост в трудните делници. Бъдете оптимисти, пълни с енергия, отдадени на децата – нашето бъдеще!“

c