Вторник, 28 март 2023

28.03.2023

Последвайте ни

Игра с награди: Безплатен билет за моноспектакъла „Мариус 50“ в Добрич

По случай 50-годишния си юбилей, Мариус Куркински представя продукция от всички 11 солови акции в кариерата си до момента, озаглавена „Мариус 50“. Сборният моноспектакъл ще бъде показан пред добричка публика на 27 май в Младежкия център "Захари Стоянов" в Добрич от 19.00 часа. Зрителите ще могат да се насладят на фрагменти от спектаклите „Дон Жуан“ по Молиер, „Песен на песните“ по библейски текстове, „Дамата с кученцето“ по Чехов, „Самият човек“ по Андрей Платонов, „Сънят“ по Джулиан Барнс, „Български разкази“ по Ангел Каралийчев, „Сътресение“ и „Черното пиле“ по Николай Хайтов. Режисьор на постановката е самият Мариус Куркински, музиката е на Емилиян Гацов – Елби, а сценографията е дело на Милен Боричев.

Един от читателите на Про Нюз Добрич ще спечели безплатен билет за двама за моноспектакъла

„Мариус 50“, ако участва в поредната игра с награди и отговори правилно на поставения въпрос.

Въпрос: Как е рожденото име на Мариус Куркински?

 Отговорите изпращайте като коментари към публикацията в сайта /визуализират се след одобряване от администратор/ или фейсбук.

Жури, съставено от членове на екипа на Про Нюз Добрич, ще изтегли името на печелившия, което ще бъде публикувано в сайта, а безплатният билет ще очаква късметлията на касата на Младежки център в Добрич.

c