Сряда, 27 септември 2023

27.09.2023

Последвайте ни

Дени и Мартин от Добрич с първа репетиция на сцената на "Детска Евровизия" 2021

Дени и Марти от Добрич имаха своята първа репетиция на сцената на "Детска Евровизия" 2021 в Париж. Те се представиха повече от чудесно.

Големият финал на "Детска Евровизия" 2021 ще се проведе тази неделя. Шоуто ще бъде излъчено на живо по БНТ 1 от 17:00 часа.

От петък, 17 декември, всички зрители в България ще могат да подкрепят до 3 песни в онлайн гласуването на junioreurovision.tv, а тази година ще можем да гласуваме и за България.

Двамата български представители на "Детската Евровизия"  направиха първата си репетиция в Париж, където в неделя е големият финал. Можете да гледате концерта на живо по БНТ 1 от 17.00 часа и не само да стискате палци на Дени и Марти, а и да гласувате за тях още от петък, 17 декември.

Дени и Марти за първи път стъпиха на голямата музикална сцена - и то в сърцето на Париж. На първата репетиция те усетиха истински вълнението от предстоящия финал, на който ще изпеят песента си The Voice of Love. Да се справиш на сцената на "Евровизия" с толкова много камери и страхотни ефекти би било изпитание дори за големите изпълнители.

Сценичната концепция е на Мари-Софи Крейсъл от Австрия, с огромен опит в сценичните изкуства като режисьор, танцьор, хореограф и модел.

"Ние за първи път видяхме сцената и декора и на нас страшно ни хареса. Първоначално бяхме малко притеснени, но после се поуспокоихме," споделя Марти.

"Когато имахме затруднения, нашият сценичен режисьор Мари-Софи ни помагаше и ние се справихме чудесно", допълни Дени.

Децата са във френската столица от два дни. За Дени и Марти участието в Детската евровизия е сбъдване на мечтите им.

"Винаги ми е било мечта да бъда в Париж и да видя Айфеловата кула и всички други забележителности в този красив град. И на мен страшно много ми хареса", казва Дени.

Гласуването за песента на Дени и Марти е възможно и от България и то от пекът, 17 декември, на сайта.... Гласовете на зрителите определят половината от резултата, а другата половина зависи от жури.

"Ние ще се стараем да дадем всичко от себе си и ще се стараем песента да бъде магична и вълшебна каквото и заглавието ѝ", допълни Марти.

Източник: БНТ

c