Четвъртък, 23 март 2023

23.03.2023

Последвайте ни

ДБ: Приемна на Албена Симеонова и екипът на "Демократична България" в град Тервел

Народният представител от "Демократична България", избрана от област Добрич, Албена Симеонова проведе приемна с граждани в Тервел.

Сред основните теми, поставени от местните хора, са земеделието, винарството, пътищата и демографската криза. Тервелчани са споделили, че опитите им да подкрепят местната икономика, са спирани от редица административни пречки, които им пречат да развиват бизнеса си спокойно, съобщават от местната централата на ДБ.

От там посочват, че като народен представител Албена Симеонова неведнъж се е ангажирала с проблемите на земеделието, водите, пътищата и горите пред представителите на изпълнителната и законодателната власти, като това води до частично решаване на повечето от проблемите. Според нея трайното решение на местните проблеми ще настъпи, когато общинският парламент започне да обръща специално внимание на всеки един проблем, а за това трябват упорити и мотивирани хора, затова сред ключовите цели, които си поставяме е мобилизация на гласоподавателите с цел постигане на още по-високи цели, посочват от ДБ.

В срещата участваха Албена Симеонова и представители на "Да, България" от Добрич и Генерал Тошево, како и на ДСБ Добрич. В срещата се е включил и Жеко Петков, координатор на "Продължаваме промяната" за община Тервел.

c