Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 февруари - Денят е пълен с изненади и успехи

Овен

Денят е „празен” – не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Телец

Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци

Постарайте се днес да не проявявате активност и въобще нищо да не предприемате за промяна и подобряване на вашите отношения. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за подобна дейност. Ако Вашата половинка е обхваната от идеи за подобна дейност, нека тя да действа и да прави промените! И ако има нещо нередно, нека тежи на нейната съвест…

Рак

Двойнственият Ви характер през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват страсти, които ще започнат да диктуват своите условия. Здравият разум ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – участието му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто необходимо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате нервност в семейните си отношения, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв

За днес не си правете грандиозни планове, защото при реализацията им може да възникнат проблеми. Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свършат много здрави и дълготрайни отношения. Исвен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Дева

На Вашия любим човек днес особено ще му се иска, да Ви стане по-близък и скъп. За да постигне тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви – не само своите, но и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата проява на инициатива с разбиране, макар че това няма да бъде лесно.

Везни

Не си заслужава днес да вкарвате отрицателни емоции в семейните и романтичните отношения, и затова всячески се старайте да ги избягвате. Може да възникнат нови идеи за повишаване на деловата активност, свързани със съвместни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион

Имате много претоварен график, а през тази и следващата седмица нещата ще стават все повече и повече. За да избегнете настъпването на пълен хаос в отношенията с хората, независимо дали става въпрос за романтична връзка или за приятелство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с близките си хора. Отделете им някой и друг час между задачите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с енергията, която е толкова необходима, за да се справите с работата.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Помагате ли на възрастния съсед да си донесе чантата с покупки или доброволно изявявате желание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади начини да окажете доброволна помощ и извършвайки макар и едно от тези действия, вече променяте живота на обществото към по-добро. А това на свой ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че Вашия любим човек най-сетне е разбрал, какво искате от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво впечатление. Звездите препоръчват да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още веднъж – бавно и разбираемо. Това ще бъде нещо като контролен изстрел.

Риби

Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива узмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

c