Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 2 февруари: Днес може да постигнете много, бъдете търпеливи

Овен

Семейният живот на Овните днес няма да претърпи промени. , но и с новости няма да ги поглези. Е, отлично! Както е известно, липсата на новости само по себе си е новост! А и да се следва създадения ред за нещата, също няма нищо лошо.

Телец

Бъдете готови за професионални трудности. Идеята, която Ви изглежда изключителна и блестяща, няма да срещне подкрепа у партньорите и колегите. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат репутация на „чудак”, на който не трябва да се вярва, когато става въпрос за действително сериозни неща. Денят е толкова лош за работа, колкото е добър за почивка и разнообразни развлечения. Ще имате много възможности да прекарате приятно времето си. Не се отказвайте от покана за театър, кино или концерт.

Близнаци

Близнаците ще имат шанс да изпитат своите сили на съвършено ново поприще. Денят е много подходящ за започване на търсене на ново място за работ, или да се постараете да привлечете внимането на човек, който отдавна предизвиква интерес у Вас. Самата смелост, да се заемете с такива начинания, заслужава уважение, и не трябва да се учудвате, ако заобикалящите Ви гледат с възхищение. Този ден е свързан с противоречиви емоции, които непрекъснато ще се сменят, а това е доста уморително. Вечерта използвайте за възстановяване на душевното равновесие. За това ще са Ви от полза спокойните занимания и приятното общуване с членовете на семейството.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Не можете да обясните нито на себе си, нито на другите, защото обичате този човек. Но ето, обичате го! Днес ще разберете това особено ясно. Впрочем, хората казват, че ако можете да кажете „за какво” и „защо” – това не е любов. Така че не си заслужава толкова да се задълбочавате. Просто обичайте!

Дева

Днес ще Ви бъде особено трудно да се помирите с някаква вредна привичка на Вашия любим човек. Тя толкова ще Ви дразни, че даже на моменти ще имате желание да се разкрещите на Вашата половинка. Само че не си заслужава да го правите: един спокоен разговор би бил много по-ефективен.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Имате много претоварен график, а през тази и следващата седмица нещата ще стават все повече и повече. За да избегнете настъпването на пълен хаос в отношенията с хората, независимо дали става въпрос за романтична връзка или за приятелство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с близките си хора. Отделете им някой и друг час между задачите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с енергията, която е толкова необходима, за да се справите с работата.

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Винаги сте били човека, при когото другите са идвали за съвет, одобрение или някой лев на заем, за да могат да си доплатят сметката за тока, например. Значи ли това, че можете да поддържате само такива отношения? Едва ли. Ако трябва да сме точни, някогашният Ви любим е много вероятно в даден момент да започне да си прави планове, как отново незабелязано да се върне в живота Ви. Ако сте „за”, не се страхувайте, да направите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че ако и сега допусне някаква грешка, сам ще плаща за нея…

Водолей

От време на време всеки от нас получава възможност да се окаже в светлината на прожекторите, особено що се отнася до отношенията. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на принципно ново, сериозно ниво. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие определено ще извлечете максимална полза от този шанс. Добрите новини се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, ако успеят да Ви окажат подкрепа. За всичко, което трябва да направите, се вслушвайте в собствената си интуиция.

Риби

Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най – на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

c