Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Кметът на Тервел: Да бъдем единни и мъдри при решаване на проблемите на общината!

Кметът инж. Симеон Симеонов отправи поздрав към тервелчани по случай 63 години от обявяването на Тервел за град

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!

От мое име и от името на служителите в общинска администрация, имам честта и удоволствието Ви поздравя с 63-та годишнина от обявяването на Тервел за град!

Посрещаме с вълнение празника на Тервел, който отразява всички нас с нашето многообразие, емоции и действия. Но за да имаме основание да се поздравим в този ден, нашите предшественици са работили така, че Тервел да го има, да расте, да се развива. Днес той е поверен на нас, техните наследници. Сега е наш ред да го съграждаме, да го поддържаме и да го обогатяваме, защото тук сме родени или сме избрали да създадем дом и семейство. И защото най-голямото богатство на града ни са хората - трудолюбиви и гостоприемни, толерантни.

Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет. Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на общинска администрация, общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на община Тервел.

Изразявам признателност и уважение и към всички вас - днешните тервелчани, които по различни начини помагате за утвърждаването на Тервел като красив и съвременен български град! И нека винаги помним, че бъдещето на Тервел е наша отговорност и наша съдба!

Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения съграденото и съхраненото, да бъдем единни и мъдри при решаване на проблемите на общината. Заедно да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за нашите деца, нашите партньори, бизнеса и гостите на град Тервел.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На всички Вас от все сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, към което се стремите и много нови благодатни начинания за добруването на гражданите на общината!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕРВЕЛ

ИНЖ. СИМЕОН СИМЕОНОВ

c