Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

Виртуозният цигулар Васко Василев с акустичен концерт в Добрич през юни

След зимното акустично турне на Васко Василев в страната, концертите продължават в още 14 града в продължение на 14 дни. От 30 май до 13 юни цигуларят ще гостува във Враца, Видин, Монтана, Севлиево, Габрово, Разград, Варна, Добрич, Силистра, Казанлък, Свиленград, Кърджали, Хасково с финал в зала 1 на НДК в София, съобщават от екипа.

Концертът в Добрич ще е на 7 юни 2023 г. в Драматичен театър „Йордан Йовков“, Добрич.

Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим – онлайн и на всички партньорски каси по градовете. Цената на билетите за Добрич е от 30 до 50 лева.

На сцената ще излязат и музиканти от Испания и Аржентина - Карлос Йаве (китара), Хуан Ередия - перкусии и Жилберто Перейра - бандонеон.

"Идеята за продължение на акустичното ни турне се появи по средата на декемврийските концерти. Толкова много щастие изпитахме при общуването с хората, че като на шега се разбрахме да опитаме да се върнем в колкото можем повече места и градове. Преценихме, че първата половина на месец юни в залите няма да има нужда от така проблемното навсякъде отопление, разместихме програмите си и ето ни, отново готови за път, за много смях и още повече банички", казва Васко Василев.

Снимките са от Акустичния концерт на Васко Василев във Варна през 2022 г.

c