Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Работа и забавление – ресторантьор от Добрич е известен с танците си в Тик-Ток

44-годишният Бахадър Чълдър привлече вниманието ни с небивалия интерес, който предизвиква с клиповете си в социалната скрол медия Тик-Ток, където вече го следват над 45 хиляди души. В канала му Bahadır има стотици видеа, като повечето са именно от ресторанта му в Добрич, а общия брой харесвания са над половин милион – 523.3K.

Във своите видеа Бахадър танцува, понякога включва и своя персонал, които също имат Тик-Ток профили и качват видеа, но признават, че шефът им е върха.

Ангелина Кирилова работи при Бахадър от 3 години, като именно тях е запалила своя приятел и шеф да започне да снима. Първоначално нейните видеа са по-популярни, но не след дълго това се променя. Първото си видео Бахадър качва на 6 юни 2022 година.

Бахадър обича да се забавлява и решава да сподели това с хората именн през набираща популярност платформа. Целта му не е да печели пари, както много други инфлуенсъри с подобна на неговата популярност правят. Въпреки това, признава, че често в заведението идват хора, които го познават от Тик-Ток. Много често клиентите на заведението искат да участват в клиповете, а понякога канят инфлуенсъра-предприемач да се снима с тях.

Бахадър споделя, че има доста неща, с които в културно отношение се припокриват България и Турция, но храната не е едно от тях. Най-отличителният представител на арабската кухня е дюнерът, като той по принцип се прави от пилешко месо, но има и турска разновидност с телешко месо.

Бахадър идва от 16-милионния мегаполис Истанбул и преди 23 години избира за свой втори дом България. Преди 7 години в Добрич открива своя основен ресторант за бърза храна, но разширява веригата си, като освен в Преслав, където е предприятието му за производство на месо за дюнери, планира да отвори ресторант и във Варна.

Предприемачът избира България, защото тук е спокойно, но голям проблем, който вижда тук, а в Турция не е, че тук няма работа. Споделя, че развитието тук отдавна е спряло и това го притеснява.

България е любимо място на инфлуенсъра и затова прекарва по-голямата част от времето си тук, затова и развива бизнеса си.

c