Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Зооцентърът в Добрич търси служител който да се грижи за животните

От Центъра за защита на природата и животните /ЦЗПЖ/ в Добрич за втори път обявиха конкурс за свободна работна позиция – гледач на животни.

“Търсим човек, който наистина да му се работи с животните и при достойни условия. Основното изискване е човекът наистина да е съвестен, да иска да работи с животни, да бъде достатъчно силен и да бъде подготвен за работните условия,” обясни за Про Нюз Добрич Христин Христов, директор на ЦЗПЖ.

Обявата е публикувана на сайта на Община Добрич, в Бюрото по труда и предстои да бъде публикувана в платформата за търсене и предлагане на работа jobs.bg.

Всеки който има интерес, може да се свърже с Центъра за защита на природата и животните, както на посочените в обявите и на сайта на Зооцентъра контакти, така и на място, където винаги в работно време има служител в администрацията или на касата.

“Условията, които Зооцентърът предоставя са уникални за нашите ширини и несравними с тези на стандартния зоопарк. Ние сме Център за защита на природата и животните и като такъв вярваме, че животните заслужават по-добри условия от тези в класическите зоологически градини. Нашите мечки например живеят в най-големия зоопарков мечкарник на Балканския полуостров. Всички наши обитатели живеят на площта, от която се нуждаят, и която максимално се доближава до естествената им. Те винаги могат да се скрият от очите на посетителите и да се покажат, когато решат,” представят себе си от Зооцентъра в Добрич.

c