Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 13 януари - Постарайте се да се настроите на философска вълна 

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове. Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще Ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението Ви.

Близнаци

Уморени сте. И толкова сте уморени, че за личен живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя наистина е съкровище, което не трябва да се изпуска! На такъв подвиг ще се съгласят малцина.

Рак

Денят ще бъде посветен на въпроси на кариерата и Вашия професионализъм. През първата половина на деня са възможни проблеми в общуването с ръководството. Може да Ви бъдат поставени нови условия за работа. В домашната сфера също са възможни проблеми , а отношенията с роднините ще бъдат напрегнати. Вечерта може да получите добър съвет от близък човек, по отношение на работата.

Лъв

Ако Ви се струва, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае правилното направление, и трябва да се вслушате в него, за да преминете на следващия етап от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат болезнени, някои – проятни. Какво ще изберете, зависи от това, доколко уверени се чувствате. Ако сте готови да приемете предизвикателството, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се иска спокойствие, останете там, където се чувствате в безопасност.

Дева

Днес Вашият любим човек много интересно ще Ви разказва за неща, които абсолютно не Ви интересуват и то до крайна степен безинтересни, че даже ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И защо Вашата половинка не Ви е била някога учител?

Везни

Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не трябва да пришпорвате събитията, да проявявате нетърпение и да подтискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не трябва да Ви притесняват. Те няма да Ви попречат да достигнете целта , ако не започнете да нервничите и не допуснете куп грешки. Възможно е преодоляване на различни отдавнашни разногласия с деловите партньори, които в крайна сметка ще разберат, че на Вашето мнение може и трябва да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите , до колко обмислени и верни са били взетите неотдавна от Вас решения, отнасящи се до личния Ви живот. Сега е все още възможно да обмислите всичко и да се откажете.

Скорпион

Днес ще Ви бъде нужна добрата Ви памет за дати, събития и имена ( ако, разбира се, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия любим човек и то така, че да му стане неудобно от това, че създава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безкрайно…

Стрелец

Днес на Вашия любим човек ще се прииска, да бъде поне за малко тиран и деспот и затова ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви заставя да действате така, както на него му се иска. Вашата задача е, да му припомните правата си за свобода на мислите и действията и то колкото по-решително, толкова по-добре.

Козирог

Всички противоречия през това денонощие постепенно ще се смекчат. Днес ще имате доста допълнителни възможности, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате подкрепа на хора, които са далече, кореспонденция по електронната поща или от някакъв информационен канал. Помнете, че това са само шансове, които бихте могли умело да използвате.

Водолей

За Вас това ще бъде един неутрален ден. Няма да сваляте звездите от небето, но и няма да преживявате особено по тази причина, та затова настроението Ви ще бъде добро. Неуспешни преговори също няма да Ви разочароват кой-знае колко, защото още в хода им ще си дадете сметка, че партньорът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към добро в личната сфера. Наистина, за изпълнението на всички мечти е още рано да се говори, но все пак ще успеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!

c