Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Обичаната актриса Ирина Митева вдъхнови млади театрали в родния Добрич

Актрисата Ирина Митева гостува на младежите от клуб “Театър” при Младежки център – Добрич.  

„Вдъхновяваща, истинска, вълнуваща - така можем да опишем една от най-младите и популярни български актриси“, споделят от центъра сред срещата. На нея Ирина Митева е споделила как е избрала тази професия, през какви трудности е преминала, за да достигне до момента да бъде разпознаваема.

Любопитен факт е, че първата сцена на Ирина Митева е била именно тази на Младежки център -Добрич. Именно там младежите представиха пред любимата актриса част от новия спектакъл, който подготвя Лана Анцаридзе, ръководител на Клуб “Театър”.

Актрисата, която стана популярна с образа на финансовия директор на болница „Свети Кирил” от хитовия български сериал „Откраднат живот” Ина Фотева. Тя е възпитаничка на СУ „Петко Рачов Славейков“. Завършва НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. Още като студентка снима реклама за сладолед с Асен Блатечки. Ролята на Ина Фотева е първата за нея в киното. Много е удовлетворена, че е одобрена на кастинга и че ще има възможност да играе с такива известни и опитни актьори. Рядко се връща в Добрич, но се гордее със своя красив град и казва, че е много задължена на преподаватели си от СУ „Славейков” за знанията и старта, който са й дали в живота.

c