Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Рекорден брой бриджори от България и Румъния на Коледния турнир в Добрич

Завърши Коледния бридж празник на град Добрич, който в това си издание успя да събере рекорден брой участници от България и Румъния, съобщи главният организатор Стефан Георгиев - президент на СК "Дама купа".

За радост на местните почитатели на играта, категорична доминация и в двата турнира от програмата наложиха добричките състезатели Станислав Недков и Йордан Щерев, които спечелиха убедително двойките, а заедно с партньорите си от Варна Антон и Марк Андонов с име на отбора "СамМарти"дублираха успеха си и в отборната надпревара.

Втори се класира отбор "Алекс"- Алекс Брая /Румъния/, Милена Русчева и Валентин Иванов/Силистра/ и Валентин Стоянов/Добрич/, а трети са варненската формация "Асо пика"- Светла Ненова, Стефан Георгиев, Милко Славов и Илко Попов. 

При двойките втори са Стиляна Иванова и  Кирил Иванов от Варна, следвани от Антон и Марк Андонови/Варна/, Кирил Лечев-Константин Станев и  Младен Михалев-Георги Сотиров от Провадия , Иван  Цончев /София/- Венелин Великов /Варна/.

Организаторите на коледната проява от спортен клуб "Дама купа " благодарят на мениджърския екип и персонала на пицария "UNO" за предоставените перфектни условия за игра. 

c