Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Продължава издирването на пожарникаря от Добрич, засега то е безуспешно

Безуспешно премина през двата почивни дни издирването по суша, въздух и вода на скочилия преди седмица от Аспаруховия мост пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров. Това съобщи за Про Нюз Добрич съпругата му Теодора Георгиева.

Тя увели, че днес търсенето на мъжа й продължаваме. То ще се води от структурите на държавата, включително и от пожарната, чийто служител е съпругът й. Доброволците ще се организират пак за събота и неделя, ако дотогава мъжът не е намерен.

Засега властите са прекратили издирването по вода, но семейството ще може от утре да разчита на доброволци с лодка за целта.

В издирването през почивните дни са се включили десетки хора – близки, приятели, колеги. Имало е дрон, както и лодка.

Пожарникар от Добрич скочи от Аспаруховия мост и изчезна, близките му го издирват

39-годишният Недялко Драгомиров от Добрич се хвърли от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември. От тогава няма следа от него. Затова съпругата му организира издирването.

По информация на Областната дирекция на МВР във Варна 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември.  Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа. Мъжът е преминавал с колата си по моста. В един момент е спрял, слязъл е от автомобила и е скочил. От полицията поясниха, че е известна самоличността на човека, а действията по издирване на тялото продължават с помощта на Морска администрация.

c