Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Доброволци ще издирват утре скочилия от Аспаруховия мост пожарникар от Добрич

Доброволци ще издирват утре 39-годишния Недялко Драгомиров от Добрич, който се хвърли от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември. От тогава няма следа от него. Затова съпругата му организира издирването. В издирването ще се включат близки, приятели и колеги на мъжа, който е служител в Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Тервел. Ще го търсят и от въздуха с дрон, както и по вода с лодка.

Срещата на доброволците е утре, събота, в 8:30 ч. на паркинга на „Била“ (бул. „Народни Будители“ 10 във Варна). Съпругата на Недялко Теодора Георгиева призовава те са бъдат добре облечени с топли дрехи, ботуши, да си носят храна, вода, сопи, бинокли, дъждобран. Ако някой има съмнение, че е открил мъжа, да звънне на тел. 112 и след това на 0893618167. Благодаря сърдечно на всички, които ще се отзоват, сподели тя.

Близките на 39-годишния пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров призоваха всички, които могат да се включат в издирването му, да го направят в събота. Търсенето ще продължи от 8,30 часа до залез.

Пожарникар от Добрич скочи от Аспаруховия мост и изчезна, близките му го издирват

По информация на Областната дирекция на МВР във Варна 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември.  Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа. Мъжът е преминавал с колата си по моста. В един момент е спрял, слязъл е от автомобила и е скочил. От полицията поясниха, че е известна самоличността на човека, а действията по издирване на тялото продължават с помощта на Морска администрация.

Това е пореден случай на самоубийство от Аспаруховия мост тези дни. Във вторник край на живота си на същото място сложи 18-годишен младеж, а няколко дни по-рано беше открито тялото на 32-годишен мъж, който също се е хвърлил от моста.

„Моля всички, които имат желание да се включат в търсенето му по суша да дойдат, за да си го приберем у дома. Колкото повече се съберем, ще можем да обхванем по-голям периметър и шансът да го намерим, ще е по-голям. Благодаря на всички, които ще успеят да се включат!“, сподели в затрогващ пост Теодора Георгиева. Тя не е спряла да вярва, че ще се случи чудо. „Няма да се откажа, докато не го намеря и не си го прибера“, сподели съпругата. Двамата имат две малки момичета, които чакат татко си да се прибере.

c