Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Laktera Cactuslim - за Вашия красив силует

Празниците ни дават прекрасни поводи да се съберем с любимите си хора край отрупани трапези с вкусни ястия. Не е трудно да прекалим с любимите вкусотийки и да сложим някой килограм.

Лактера Кактуслим е съчетание на пробиотик и органичен екстракт от кактус. Екстрактът от кактус е извлечен от плодовете на специален вид кактус, отглеждан като биологично чисто земеделски продукт в специализирани ферми в Тунис. Сертифициран е като органичен продукт.

Кактусът е считан за суперплод. Той е изключително мощен антиоксидант с доказани здравни ползи за добър метаболизъм и модулиране на нивата на холестерола. Традиционните кактусови сиропи са използвани от хилядолетия от местните жители за пречистване на организма, увеличаване на диурезата и изхвърляне на излишната вода от тялото, намаляване тежестта в краката и усещането за подуване. Кактусът е използван също и за лечение на възпалителни процеси.

Пробиотикът в Лактера Кактуслим е първият в света Lactobacillus bulgaricus DWT1, изолиран от чиста изворна вода в България. Лактера има научно доказани ефекти за модулиране на имунитета и поддържане устойчивостта на организма към вирусни и бактериални инфекции.

Лактера Кактуслим е патентована биотерапевтична формула, която подпомага:

✅изхвърлянето на излишната вода от тялото

✅защитата на клетките от оксидативен стрес

✅поддържането на нормалния метаболизъм

✅Вашия здрав имунитет

С Лактера Кактуслим Вие можете активно да управлявате теглото си и да поддържате добър силует дори и през дългите празнични дни!

Повече информация можете да видите на:

www.daflorn.bg

Бъдете здрави с Лактера!

c