Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

За първи път жилищен проект от Добрич се бори за „Сграда на годината“. Да го подкрепим!

„За първи път в историята на архитектурните конкурси в България за „Сграда на годината“ е номиниран жилищен проект от Добрич. Считаме това за постижение за целия ни град!

Борим се с пет проекта в София и два във Варна, но вярваме, че Добрич може да победи с подкрепата на всички вас“, споделиха от фирма „Соник 63“ ООД, инвеститор на „Резиденшъл парк „Свети Георги“. Те вярват, че победата ще е не само за инвеститора, архитекта и строителите, но и за целия град Добрич. Затова призовават за подкрепа.

"Резиденшъл Парк „Св. Георги“ е жилищен комплекс от затворен тип, изграден в непосредствена близост до парка и изцяло ориентиран към него. В композиция от 4 сгради със стилен дизайн и изчистени линии, на 5 надземни нива са разположени общо 60 броя висок клас апартаменти с от една до три спални, просторни мезонети със собствени градини и уютни пентхаузи със завладяваща гледка над парка. 

Най-новият жилищен комплекс в града е номиниран в Националния конкурс „Сграда на годината“ в категорията за жилищни комплекси от еднофамилни и многофамилни сгради. Целта на конкурса е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти и проекти, свързани с развитието на градовете през съответната година в България, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.

“Резиденшъл Парк „Св. Георги“ в Добрич е номиниран за Сграда на годината

След като приключи работата на журито, ръководено от проф. д-р арх. Георги Станишев, организаторите на конкурса информираха, че „Резиденшъл парк „Свети Георги“ е номинация за „Сграда на годината“ и получава грамота. Проектът продължава участието си за вота „Сграда на годината“ чрез онлайн гласуване в сайта на конкурса от днес до 14 декември.

На линка тук можете да гласувате, като посочите своя мейл адрес и натиснете бутона „Гласувай“. Ще получите на мейла си линк, на който трябва да кликнете, за да се активира гласът Ви. Ако не получите мейл до няколко минути, проверете папка „Спам“, прехвърлете мейла във входяща кутия и кликнете на линка.  

c