Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 29 ноември - Днес трябва да сте крайно внимателни в работата

Овен

Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Телец

Ако Вашият любим човек упорито продължава да не се съгласява с Вас, не мислете, че не е достатъчно умен, за да Ви разбере, но не мислете и обратното! Вие сте просто различни, та затова и истините Ви са съвършено различни. Опитайте се, да намерите средно-аритметичното между тях.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Нарасналата Ви енергия, смелост и увереност в собствените сили , ще Ви помогнат да приведете своите конструктивни идеи в действие, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат удовлетворение. Хубав ден за романтични взаимоотношения и любов.

Лъв

След като в последно време сте се трудили много усърдно и сте решавали проблемите на другите, сега Ви се иска да понамалите темпото и да си отдъхнете, както трябва. Репутацията Ви на човек, който винаги знае какво прави, е широко известна, та затова никога няма да чувствате липса на добра компания. Единственото притеснение, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, но това не е беда, за която може да Ви се съчувства.

Дева

На Вашия любим човек днес особено ще му се иска, да Ви стане по-близък и скъп. За да постигне тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви – не само своите, но и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата проява на инициатива с разбиране, макар че това няма да бъде лесно.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек много ще се иска някаква определеност в отношенията ви.Звездите Ви съветват да му я дадете, макар и в не големи количества, защото иначе после ще Ви бъде трудно да го задържите: той ще отиде да търси определеност на друго място…

Стрелец

През този ден не трябва да гладувате и да пиете много течности. Най-добре е вежливо да игнорирате всеки опит за вмешателство във Вашия личен живот, но в никакъв случай не трябва да нагрубявате излишно любопитните приятели. Не се вълнувайте. Днешният ден няма да донесе бурни събития, стига само Вие активно да не си търсите приключения. Не е зле да се занимавате и с медитация. Единстеното, което би могло да зачеркне всички Ваши старания през този ден, това е, да извършите нещо под влияние на силни емоции.

Козирог

Козирозите ще получат щедра награда за свършената работа, само че много от амбициите на представителите на този знак ще останат нереализирани. Може да се уговорите с ръководството за увеличаване на работната заплата, но едва ли ще постигнете повишение в службата. Това е успешен ден за кратки пътувания, екскурзии, а също и за общуване с делови партньори в неформална обстановка. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, независимо дали става въпрос за роднини, или просто за познати. Като цяло денят е благоприятен за общуване с членовете на семейството. Младите влюбени могат да страдат от недостиг на ярки впечатления. Жизненият Ви тонус е висок.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Днес Вашата половинка ще Ви пречи във всичко, което пряко не я засяга . Затова, когато планирате работата си за деня, намалете обема и с една трета. Иначе проблемите с Вашия любим човек ще са неизбежни, а това не е нужно на никого.

c