Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Тази вечер е благотворителният концерт  за лечението на Емо Ангелов от Добрич

Благотворителен концерт “Заедно за Емо” ще се състои тази вечер от 18.00 часа в Спортна зала “Добротица”. Целта му е да се съберат средства за лечението на Емо Ангелов от Добрич, който е прикован в инвалидна количка след катастрофа. Той се организира със съдействието на Община Добрич, Охранителна фирма “РИМ СОТ” и радио  ”Добруджа”.

Изпълнителите, които са потвърдили участие, са: Славеят на Добруджа Калинка Вълчева, победителката от “Гласът на България” Петя Панева, поп фолк певците Диона и Галин, Студио за поп-рок певци ”Сарандев”, Евгения Стойчева, Александра Иванова, Никол Николова с вокален педагог Жана Стефанова. Ще участват също дуетът народно пеене Петър Петров и Румяна Милушева, гайдарите Дони Колев, Рустислав Тодоров, Ивелин Тодоров, Атанас Атанасов, Теодора Бонева и Георги Ковачев.

В благотворителното събитие ще участва и Представителна фолклорна танцова студиа “Добруджа” с главен художествен ръководител Стоян Господинов.

Водещи на концерта ще са сценаристите от “Шоуто на Слави” Ивайло Вълчев, Драгомир Петров, Филип Станев, Александър Вълчев.

Заповядайте да се забавлявате и да помогнем на Емо, призовават организаторите.

На място ще се продават билети. Ще има томбола, търг и други изненади.

c