Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Албена щурмува 20 туристически изложения през октомври и ноември

Ваканционно селище „Албена" участва в общо 20 специализирани туристически изложения по света през изминалите 2 месеца. Активната кампания курортът осъществи самостоятелно, като част от националните щандове на дестинация България, или по покана на свои ключови международни партньори.

Върхова точка в предприетия рекламен щурм бе ексклузивна B2B среща в Лайпциг - част от усилията на Албена за устойчиво позициониране на немския пазар чрез стратегическото си партньорство с маркетинговата компания Global Communication Experts. Събитието предизвика засилен интерес от страна на местните туристически агенции и туроператори, които го определиха като възлова точка в търговската им политика за Сезон 2023. „Албена е популярна и обичана дестинация сред немските туристи заради красивия и безопасен плаж, спокойствието, високото качество и грижата за всеки гост. Но за да бъдем още по-конкурентни е нужно да полагаме непрекъснати усилия по отношение на рекламата, пряката комуникация с търговските агенти, и най-вече внедряването и налагането на най-високите стандарти в областта на хотелиерството и ресторантьорството. За щастие Албена е партньор с водещи специализирани компании като Maritim Hotels, Der Touristik, Fraport, благодарение на които сверяваме часовниците си с най-добрите", каза Велина Гюмова, старши мениджър „Продажби" в „Албена" АД.

Като част от браншовото обединение Black Sea Alliance, комплексът участва в ключово роудшоу, провело се в периода 24-28 октомври в Полша, преминало през градовете Вроцлав, Катовице, Краков и столицата Варшава. Именно източноевропейският пазар бе сред най-динамично възстановяващите се през изминалата 2022 г., поради което Албена осъществи поредица от бизнес совалки, с които да затвърди отчетената тенденция. Структуроопределящи за компанията бяха и изложенията в Париж и Лондон, както и тези в немските градове Дуисбург, Билефелд, Дрезден, Берлин, Дюселдорф, Кемниц и Дортмунд. Ваканционното селище отчита като важно за бизнес развитието си и събитието Sommer Auftakt 2023, организирано от туроператора Alltours в турския град Анталия, събрало на едно място над 320 специалиста от туристическия бранш.

В началото на следващата година предстоят още няколко важни събития, сред които международното изложение ITB Берлин, CMT Щутгарт, TTR Букурещ, Ваканция & Спа София, Maritim Idea Market Магдебург и др.

източник: Albena.bg

c