Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Да върнем Максим Панайотов от Добрич в "Гласът на България"!

Шеснадесетгодишния Максим Панайотов отпадна снощи от битката за финала на музикалното риалити "Гласът на България", но с правото на „зрителска кражба“ можем да му помогнем да се върне обратно в шоуто.

Гласуването вече стартира в 22:30 часа снощи и ще продължи до 22:30 часа днес. Само в рамките на 24 часа хората от цялата страна ще имат възможност да подкрепят своя фаворит и да го върнат обратно в музикалната надпревара.

Днешният ден е моментът, в който Добрич може да помогне на талантливия Максим да достигне до полуфинала. Гласуването се провежда на интернет страницата на телевизионното предаване „Гласът на България“: https://glasat.btv.bg/vote/?fbclid=IwAR08PDp_mJD67sSscOZiSwo38CwE0-QrF4URtSCW18lS8CNDGSMd_sKPPc8

Всеки има възможност да гласува за своя избранник общо до 40 пъти от едно устройство.

„Въпреки, че отпаднах след последното си изпълнението в ,,Гласът на България" , можете да ме върнете в играта. Имате 24 часа, за да гласувате за мен до 40 пъти на https://glasat.btv.bg/vote/. Надявам се да ми дадете шанса да пея на полуфинал!“, написа и самият Максим.

С правото на зрителска кражба един от отпадналите от крос битките участници ще получи втори шанс да се класира за първия концерт на живо, който ще бъде на 27 ноември от 20:00 ч. по bTV.

Зрителите ще имат само 24 часа за гласуване. То ще приключи на 21 ноември, понеделник, в 22:30 ч., а всеки, който иска да подкрепи своя фаворит ще има право да гласува до 40 пъти.

Резултатът ще стане ясен в неделя, 27 ноември, в полуфинала на живо от 20:00 ч. по bTV.

c