Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Максим от Добрич не успя да продължи към финала на "Гласът на България"

16-годишният Максим Панайотов от Добрич не успя да продължи към финала на "Гласът на България". Тази вечер той отпадна след Кросбитките, в които се изправи срещу Надежда от отбора на Любо Киров.

Това се случи навръх рождения му ден и след великолепно представяне на сцената на музикалния формат.

Пя с много хубаво чувство, каза Иван Лечев след изпълнението на Максим. Гласът ти е кадифен, пееш безупречно и си финалист, заяви Дара.

Изпя песента по свой начин, без да повтаря оригинала, не скри Любо Киров.

Бъди все така целеустремен и покорявай върхове, пожела менторът му Галена. Очарована съм от твоя тембър, искам да го слушам, защото той стига до хората, каза още тя.

16-годишния Максим Панайотов от Добрич спечели треньорите със своя красив глас още в самото начало. А Галена му предвеща бъдеще на тийн идол.

След гласуването на публиката тази вечер обаче той отпадна от надпреварата за финала на "Гласът на България".

Точно в 22:30 днес (20.11) на сайта https://glasat.btv.bg стартира ЗРИТЕЛСКА КРАЖБА! В рамките на 24 часа зрителите ще могат да гласуват онлайн за своя отпаднал фаворит от #КросБитки, а участникът, събрал най-много гласове, ще се върне в голямата надпревара отново. Максим призова: Въпреки, че отпаднах след последното си изпълнението в ,,Гласът на България" , можете да ме върнете в играта. Имате 24 часа, за да гласувате за мен до 40 пъти на https://glasat.btv.bg/vote/. Надявам се да ми дадете шанса да пея на полуфинал!

c