Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Албена Тур участва в голямото туристическо изложение в Лайпциг

„Албена Тур“ ЕАД е сред българските участници в голямото международното туристическо изложение “Touristik & Caravaning”, което се провежда в Лайпциг, Германия. То ще продължи до 20 ноември, съобщават от Министерството на туризма.

Събитието е предназначено за масовата публика в Германия и привлича около 30 хиляди посетители. Организатор на изложението за четвърти пореден път е Messe Stuttgart. Традиционно панаирът „Touristik & Caravaning“ се провежда през втората половина на ноември и с него се бележи началото на записванията за предстоящия летен сезон. Това е най-голямото и значимо туристическо изложение в източните германски провинции.

Тази година България се радва на изключителен интерес - както към морския, така и към балнеолечебния туризъм. Германците търсят възможности за къмпингуване, обиколни пътувания, винени дегустации и пешеходни маршрути.

На българския щанд на площ от 30 кв. м. заедно с Министерството на туризма тази година участват Албена Тур ЕАД, Община Варна и Св. Св. Константин и Елена холдинг АД.

Резервациите за сезон 2023 г. вече започнаха, като страната ни е включена и в специалните предложения на германските туроператори, валидни на самия панаир.

„Албена Тур“ ЕАД е туроператор, дъщерно дружество на Албена АД.

c