Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Албена даде начало на Black Friday намаления за Нова Година

Ваканционно селище „Албена“ стартира специална промоционална Black Friday оферта за посрещане на новата 2023 година в емблематичния петзвезден Maritim Paradise Blue Hotel & SPA. Желаещите да прекарат незабравими празнични дни на брега на най-красивата част от българското Черноморие могат да се възползват от 20% намаление, валидно до неделя.

Домакините са предвидили бляскава кулинарна, концертна и анимационна програма, стартираща на 30 декември в нощния клуб на хотела, където специален гост ще бъде румънската поп звезда Mihai Traistariu. Новогодишната нощ ще започне с тематичен аперитивен коктейл, последван от елегантна празнична вечеря с авторско 5-степенно меню на шеф Христо Узунов и шеф Живко Стоянов. Изкусителната кулинария ще бъде съчетана с шармантно новогодишно кабаре, в което главната роля е поверена на Вера Шандел и Ангел Заберски трио, наложили най-високите стандарти на българската джаз и суинг сцена през последните 10 години. Пищното шоу ще допълнят талантливите танцьори от балет Нова, а водещи на вечерта ще бъдат царете на хумора Камен Воденичаров и Георги Мамалев. Първият ден от новата година ще започне с апетитен брънч, а в края му гостите на хотела ще приветстват емблемата на българската поп музика Васил Найденов за бутиков концерт на живо в зала Sea. В празничния пакет е включен и достъп до Senses SPA комплекса, предлагащ закрит отопляем басейн с лековитата минерална вода от изворите на Албена, отпускащи сауна, парна баня, солна стая, както и фитнес с уютна релакс зона.

Промоционалното предложение е валидно за нови резервации за Maritim Paradise Blue Hotel & SPA 5* в Албена, направени до 20.11.2022 г. включително. Членовете на програмата Albena Priority Club могат да се възползват от допълнителни 10% отстъпка при резервация.   

Повече за офертата, както и за новогодишната програма във Flamingo Grand Hotel & SPA 5*, на albena.bg и +359 700 12 110

c