Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 ноември - Днес атмосферата ще е нажежена

Овен

Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек от някаква неприятност, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкова просто, колкото Ви се струва, но ако се постараете и вложите най-добрите си качества, несъмнено ще се получи. Много е важно да не се боите от трудностите и да вярвате в себе си.

Телец

Ше имате сериозни проблеми от професионален характер. В най-добрия случай денят ще Ви донесе умерени достижения, а в най-лошия – усилията Ви ще бъдат напразни. Деловите преговори изискват търпение, хитрост и находчивост. Безсмислено е да продължавате: ако не чувствате в себе си дипломатически талант, най-добре е просто да отложите срещата. За щастие, няма да имате проблеми в отношенията с близките. Те ще Ви дадат подкрепата и разбирането, от които така много се нуждаете. Денят е най-вече подходящ за среща с любимия човек.

Близнаци

Забравете за всички условности и днес, в някакъв момент, поканете своя любим човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго ярко събитие, а мястото да е дневната или дори кухнята, а музиката да идва от някакъв малък приемник… Антуражът не е важен. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак

Днес ще Ви се стори, че всичко, което правите, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият любим човек ще е на друго мнение и ще смята, че всичко, направено от Вас е по препоръка на звездите и че личният Ви живот е ориентиран изключително в негова полза.

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Атмосферата е още нажежена? Чувствате, че все още иската да кажете нещо? Какво пък – давайте! Само се постарайте да приключите с всички тези неща до вечерта, защото небесата са решили след това да предедат всичко на забвение. За да им помохнете, просто трябва да свършите със своята изобличителна реч, която сте започнали преди няколко дни, а след това да вземете решение, изцяло да оставите тази ситуация в миналото. Готови ли сте за такова нещо?

Везни

Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион

Както обикновено, имате поредна цел и план за нейното постигане. Концентрирате всички свои сили, за да я реализирате в живота и ще сте напълно убедени, че това е възможно, ако не по друга причина, то поне защото така упорито работите по въпроса.Ако някой Ви попита, готови ли сте да преминете към активни действия, а се окаже, че не сте, не го крийте и не бързайте. Това ще Ви бъде от полза.

Стрелец

Днес и в ума и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далече от Вас. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, ако има да отпразнувате нещо! Още повече цялото ръководство във Вашата фирма е изключително доволно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко човека ще поискат да се присъединят към Вас. Отпуснете се: предложението да се присъединят към Вас съвсем не се равнява на предлагането на ръката и сърцето !

Козирог

Началото на деня Ви обещава големи успехи в болшинството лични инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова се постарайте без нужда да не разрушавате своето благополучие.

Водолей

Денят ще Ви предостави практически неограничени възможности в сферата на удоволствията, радостите и развлеченията. Да се поглезите – това е задачата за днес,за решаването на която трябва да се отнесете с цялата си сериозност. Позитивните емоции няма да Ви бъдат излишни. Ако сте Водолеи-родители, ще имате особено много грижи с децата. Проблемите им ще станат Ваши и ще се наложи незабавно да предприемете сериозни мерки. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото поколение.

Риби

В този ден можете да постъпите така, както искате : да отложите работата и максимум време да посветите на развлечения и приятни занимания. Радвате се на висок жизнен тонус, изпълнени сте с енергия, и всяко натоварване ще понасяте доста леко. Единствената неприятност на този ден е необходимостта от големи разходи, за които всъщност няма да съжалявате. Възползвайте се от необходимостта да разширите своя кръгозор. Много интересни ще се окажат предложенията на стари познати, макар че малко няма да съответстват на Вашия начин на живот. Отношенията с роднините ще са напълно хармонични и ще можете не само да прекарате времето с тях, но и да обсъдите важни и актуални проблеми. В сферата на романтичната привързаност са силни позитивните тенденции.

c