Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Сертификати на Лактера пробиотик

Знаете ли, че тази година (2022) нашата компания: “Дафлорн” - производител на първия в света пробиотик от воден произход Лактера - успешно премина одит на известната американска компания NQA и получи най-високото ниво на международна сертификация в областта на храните - FSSC 22 000!

Този сертификат е гаранция за надеждност и отговорност към всички партньори и потребители на нашите пробиотици. Сертификацията за FSSC 22 000 не би била възможна без модерната ни нова производствена база, покриваща всички световни изисквания за безопасност на храните. 

Знаете ли, че пробиотиците от фамилията “Лактера” вече имат Кашер сертификат, издаден от равин д-р Левингер от Йерусалим?

Думата „кашер” от иврит означава подходящ, удобен. Съществуват милиони хора по света, които по различни причини спазват изискванията на диетичните закони на кашрута. Някои от тях поради религиозни убеждения, а други - за да са сигурни, че продуктите, които консумират са под постоянен контрол. Затова често кашрут се асоциира с понятието за здравословно хранене. По света Кашер сертификатът означава висока оценка за сигурност и качество на храните и хранителните добавки. Кашер сертификатът на пробиотиците от фамилията “Лактера” е международно признат.

Знаете ли, че пробиотиците от фамилията “Лактера” вече имат Халал сертификат, издаден от Главното мюфтийство на Мюсюлманско изповедание в България?

 Мюсюлманите са загрижени дали консумираната от тях храна отговоря на ислямските религиозни принципи и традиции, хуманитарни изисквания, хигиенни критерии и методи за производство. Халал сертификатът е не просто маркетингов модел за храни и хранителни добавки, а доказателство за това, че те са висококачествени  и здравословни. Халал сертификатът на пробиотиците от фамилията “Лактера” е валиден в целия свят. 

В нашия нов дом ще продължим да създаваме пробиотиците Лактера с грижа за Вашето здраве и комфорт! 

Повече информация можете да видите на:

www.daflorn.bg

www.laktera.com

c