Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 31 октомври - Днес се решават сложни въпроси

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Днес звездите не Ви препоръчват да спорите със своя любим човек, дори и съвсем точно да знаете, че Вие сте прави, а той –не. Дайте му възможност макар и за малко да почувства своето превъзходство пред Вас. Сега това наистина му е много нужно.

Близнаци

Настроението Ви ще се вдигне, благодарение на удачно решаване на сложни въпроси, отнасящи се до финанси и имущество. Възможна е поява на нови професионални перспективи, само че деловите отношения ще се смесват с личните, а това ще Ви принуди да бъдете по-внимателни. Денят е подходящ за всякакво сътрудничество, в което бихте били лидер, вдъхновител или ръководител. Личните Ви проблеми не са така сложни, както Ви се струва на пръв поглед, но простите и очевидни решения няма да Ви устроят. И не си правете илюзии, а гледайте истината в очите.

Рак

Обърнете днес внимание на представителя на противоположния пол, който често Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в обществения транспорт или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или иначе – замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?…

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие…”

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

Днес не си заслужава да подавате на своя любим човек дори и най-малкия повод за ревност. Искрата може да се разгори в такъв пламък, че дфа стане страшно не само на Вас, а и на тези , които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион

Да съставяте предварителни планове , преди да направите крачка напред – това е страхотна идея. В крайна сметка е напълно безсмислено да се занимавате с нещо, ако не разбирате напълно какво правите. Когато всичко е вече по местата си , детайлите са уточнени и е просто неразбираемо, защо в момента стоите на едно място! Бъдете честни със себе си и открийте онова, което Ви задържа . Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а после се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Стрелец

Обективността е нещо като регулярен прием на храна: тя е съвършено необходима за здравословно съществуване. Сега широтата на Вашите възгледи е възможно да бъде подложена на изпитание. Как ще се справите с това, което дори при Вашето разкрепостено мислене не попада в никаква категория? Игнориране? Или ще започнете да се съмнявате в себе си? Или ще се съмнвате в събеседника си? Не забравяйте, че най-добрият подход в подобни случаи се получава от вярата в правилността на собствените разсъждения плюс здрава порция скептицизъм, минус съмнения в себе си и голяма умереност.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

Ако събирате пари за някаква скъпа вещ, може би сте разочаровани от това, колко бавно върви всичко. Може би днес ще видите някого, който вече има това, което Вие така страстно желаете да имате? .. Постарайте се, да се избавите от чувството за завист! Това, точно как другите са съумели да получат въпросната вещ, по никакъв начин няма да повлияе на Вашия живот. Не трябва по тази причина да излизате от рамките на това, което можете да си позволите…. Сега далеч не е най-подходящото време, да правите дългове.

Риби

Днес ще Ви се иска, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, разбира се, ще бъде много, много щастлива. Постарайте се да не се увличате: утре и настроението може да се промени, и парите да свършат. А изискванията на любимия човек в резултат на днешното глезене, може значително да нарастнат.

c