Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Благотворителен концерт набира средства за лечението на Емо Ангелов от Добрич

Благотворителен концерт "Заедно за Емо" ще се състои на 27 ноември от 18.00 часа в Спортна зала "Добротица". Целта му е да се съберат средства за лечението на Емо Ангелов от Добрич, който е прикован в инвалидна количка след катастрофа.

Концертът се организира със съдействието на Община Добрич, Охранителна фирма "РИМ СОТ" и радио "Добруджа".
Вече са потвърдили участие много изпълнители, сред които Славеят на Добруджа Калинка Вълчева, фолк певците Галин и Диона, победителката в „Гласът на България“ Петя Панева,  момичетата от Езикова гимназия „Гео Милев“ с поп пеене Евгения Стойчева, Александра Иванова, Никол Николова, фолклорният дует Петър Петров и Румяна Милушева, гайдарите Дони Колев, Рустислав Тодоров, Ивелин Тодоров, Атанас Атанасов, Теодора Бонева и Георги Ковачев.

На сцената на зала „Добротица“ ще излязат и талантливите изпълнители ог Представителна фолклорна танцова студия "Добруджа" с ръководител Стоян Господинов.

Водещи на концерта ще са сценаристите от "Шоуто на Слави" Ивайло Вълчев, Драгомир Петров, Филип Станев, Александър Вълчев.
От днес билети могат да се закупят от мебелна къща „Душилови“ в гр. Генерал Тошево, а до дни и от рецепцията на хотел "Добруджа".

c