Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 28 октомври - Съдбата готви подаръци на няколко зодии

Овен

Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Телец

Редно е да знаете, че големи подаръци за Вас съдбата не е подготвила. Само че не трябва да се разстройвате – шанс, да постигнете успех, все пак има. Осигурете си подкрепата на хора, на които се доверявате , и се съсредоточете върху работи, от които действително разбирате и с които се справяте. Сега не е време за експерименти и усвояване на новости. Отношенията с роднините ще са сложни, като са възможни конфликти с представителите на по-възрастното поколение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. А, между другото, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате…

Близнаци

Колкото и да не Ви се иска, ще трябва да се захванете с работата, която не търпи отлагане. Внимателно се вслушвайте в своя вътрешен глас, и се опитате да го изтълкувате правилно. Ако действията Ви доведат до това, че нещо прецакате, значи не сте разбрали правилно онова, което Ви е подсказала интуицията. Възможни са положителни промени в живота Ви. Фортуна ще бъде с Вас през целия ден. Не прибързвайте да сключвате договори и сделки, а отложете това за някой друг ден.

Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности , за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че много от усилията, положени за постигане на целта са били напразни, а на много от надеждите не е било писано да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упоритост и целеустременост, но и мъдрост и самообладание. Обкръжаващите Ви очакват отстъпки, но биха ги оценили като слабост и неувереност в собствената Ви правота. Допуснатите днес грешки могат да Ви струват много скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето милосърдие и помощ. Не приемайте критиката близо до сърцето си : днес тя се прави от завистници и няма конструктивен характер.

Дева

Постъпките на Девите ще привличат вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите личности за деня. Това може много да Ви дразни, тъй като съвсем не сте имали намерение да ставате обект на сплетни, но едва ли ще успеете да повлияете на ситуацията, така че просто се дръжте достойно и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с желаещите за това: ярките личности винаги предизвикват интерес. За съжаление верроятността да срещнете съюзник, съмишленик, и даже просто интересен човек, не е особено голяма. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

В дадения момент Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е много удачно време, за да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път , а това, което предполага сериозни трудности и сериозно веселие. Някой от близките Ви е сериозно развълнуван от онова, с което се е занимавал напоследък. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, как да започнете своето собствено приключение. Някои идеи може да Ви се сторят приятни за ушите, но те ще действат. Просто трябва да повярвате в себе си. А готови ли сте?

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

Денят обещава да бъде интересен и приятен. Ще успеете да удържите победа над собствените си слабости и ще се справите с това, което по-рано Ви се е струвало непосилно. Особен повод за гордост ще имате, ако в последно време нещата Ви не са „вървели” и е имало опасност да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане незабелязано. Необходима Ви е яснота в контактите. За съжаление, интуицията може да Ви подведе, така че трябва много внимателно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби

За Вас денят е напълно успешен, макар че не е лишен от грижи и ангажименти. Той е свързан с поява на нови идеи , замисли и цели. Вашите планове ще стават все по-смели , а и увереността Ви в собствените сили ще нараства. Може да започнете работа по важен проект, да подписвате документи или да започнете работа на ново работно място. Отлично ще усвоявате нова информация. Макар че романтичното настроение днес няма да е свойствено за Вас, денят може да Ви донесе много приятни любовни преживявания. Възможно е помирение след някаква разправия, или възстановяване на отношение с човек, който Ви е много скъп.

c