Водещи новини - дясно Общество

Благотворителен мач в Добрич подкрепа на прикования в инвалидна количка Емо

Благотворителен футболен мач в подкрепа на Емо Ангелов ще се проведе в Добрич в събота, 29 октомври, на стадиона на парк хотел „Изида“ от 14 до 17 часа.

Събитието се организира от “Мото клуб Кан Аспарух 681”, а официален спонсор е “Топ маркет” – с. Кранево. Ще участват и талантливите танцьори от хип-хоп групата „NNS crew“.

На стадиона ще бъде поставена дарителска кутия, която ще се отвори в края на събитието. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на бившия юноша на „Добруджа“ Емо Ангелов.

През 2018 година младежът претърпя тежка катастрофа. Вследствие на нея остана на инвалидна количка. От тогава провежда ежедневна рехабилитация, но без големи резултати. Има оферта за лечение в клиника в Тайланд. От там предлагат да му поставят импланти на гръбнака, които пускат импулси по гръбначния мозък и движат крайниците. Добричлията обяснява, че все още се води като експериментално решение, но има много хора, които са проходили. Необходимата сума обаче – 252 500 лева, е непосилна за семейството му.

Всеки, който иска да помогне за лечението на Емо Ангелов, може да го направи чрез:

Дарителска сметка в Общинска Банка клон град Добрич

IBAN: BG15SOMB91301068377002

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Емо Николаев Ангелов

Можете да дарите 1 лв. чрез DMS на номер 17 777 с текст EMO.

PayPal: emo.angelov1919@abv.bg

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.