Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 октомври - Ден за рискове, но една зодия да внимава с конкурентите

Овен

Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите.

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно. На способността Ви да излизате с достойно от сложни ситуации, ще завидят много по-опитни колеги и познати. Ще се появят възможности да намерите нови съмишленици, и то много влиятелни, а заедно с тях ще можете да постигнете големи успехи. Радва Ви стабилността на емоционалния фон: дори и не съвсем малките трудности няма да Ви попречат да запазите спокойно и дружелюбно настроение. Най-добре е всички среши, независимо от техния характер, да уреждате извън дома си. Би Ви било много полезно някакво разнообразие.

Близнаци

Вашият вътрешен свят днес няма много да се „разбира” с външния. Това означава, че не трябва да се учудвате, ако не можете да определите , какво Ви се иска повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете у дома и да се потъркаляте на дивана , с книжка в ръка. Ако имате сили да излезете сред хората, постарайте се, да направите точно така. Възможно е, пребиваването вкъщи да Ви се струва много съблазнителна идея, но общуването с хората ще Ви зареди с енергия и ще Ви обогати с идеи. Понякога се налага да излезете от своята уютна раковинка, дори и много да не Ви се иска….

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.

Лъв

Вашият любим човек днес няма да може да се възползва от онези блага, които в изобилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или активно да му помогнете, или въобще нищо да не му предоставяте – защо да му давате онова, което, така или иначе, никога няма да може да ползва….

Дева

Може да се събудите, усещайки някаква безцелност, но не е задължително това да бъде лошо. Просто сте преминали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, докато не „кацнете”, така да се каже. Всичко около Вас се завърта по най-непредсказуем начин, но въпреки това се надявате на по-добро. Вие сте достатъчно умни за да останете на мястото си и дад дадете възможност на ситуацията сама да се успокои. Имате много интересен възглед за нещата – обезателно трябва да ги запомните за в бъдеще.

Везни

Не се страхувайте днес да се решите на рискована, необмислена и малко откачена крачка. Знайте че точно това е, което Ви е нужно сега! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да промените нещо в отношенията ви, които сега са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте… Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено…

Стрелец

Няма да може да избегнете многобройните срещи с представители на Вашия зодиакален знак днес, както и да се опитвате да сторите това. Възможно е между тях да се окаже и Вашата втора половинка: какви ли чудеса не се случват в света! Само че в съвместимостта с хора, приличащи на Вас по характер, звездите силно се съмняват.. Но най- важното е, да не се съмнявате Вие.

Козирог

Днес трябва да намерите поне минутка за откровен разговор със своя любим човек. Този разговор може да се покаже по- резултатаен от различните намеци, заплахи или опити да докажете нещо с действия или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига само да опитате…

Водолей

Нужно е да промените нещо в живота си. Всеизвестно е, че обичате промените, така че в това за Вас няма нищо ново, но днес ще Ви нападне настойчивото желание да направите това колкото се може по-скоро. Възможно е, да се каните сутринта да направите буря в кабинете на шефа и да предявите своите твърди искания? Помислете както трябва. Нали много добре знаете, как власт имащите се отнасят към ултиматумите – реакцията не би могло да се нарече най-добра. Но в крайна сметка поне ще знаят, какво може да очакват от Вас.

Риби

За Вас денят е напълно успешен, макар че не е лишен от грижи и ангажименти. Той е свързан с поява на нови идеи , замисли и цели. Вашите планове ще стават все по-смели , а и увереността Ви в собствените сили ще нараства. Може да започнете работа по важен проект, да подписвате документи или да започнете работа на ново работно място. Отлично ще усвоявате нова информация. Макар че романтичното настроение днес няма да е свойствено за Вас, денят може да Ви донесе много приятни любовни преживявания. Възможно е помирение след някаква разправия , или възстановяване на отношение с човек, който Ви е много скъп.

c