Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Злато от "Румъния оупън" донесоха за Добрич и двата ансамбъла на СКГ „Алексия“

В Румъния се проведе международен турнир по естетическа гимнастика, в който взеха участие 21 отбора от Румъния, България, Гърция и Естония. И двата ансамбъла на спортния клуб по гимнастика „Алексия“, които участваха в „Румъния оупън“, се завръщат със златни медали„Но повече ме радват оценките им, които се молих да имаме, но не смеех да очаквам. Благодаря ви за труда, деца! Заслужавате! Благодаря и на целият фен клуб на „Алексия“, моето семейство и тези на децата! Благодаря за подкрепата и сериозното отношение към спорта“, съобщи президентът на клуба и треньор на гимнастичките Севдалина Мавродиева..

„Но повече ме радват оценките им, които се молих да имаме, но не смеех да очаквам. Благодаря ви за труда, деца! Заслужавате! Благодаря и на целият фен клуб на „Алексия“, моето семейство и тези на децата! Благодаря за подкрепата и сериозното отношение към спорта“, сподели тя.

В началото на октомври трите ансамбъла, с които СКГ „Алексия“ от Добрич се яви на Държавната гимнастрада, завоюваха златни медали.

c