Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Александър Петров от Добрич победи във вокалния двубой в „Гласът на България“

Александър Петров от Добрич спечели вокалната битка с Теодора от отбора на Галена тази вечер в „Гласът на България“.

Излизам на тази сцена, за да докажа себе си и да достигна възможно най-далеч, каза Александър при излизането си на сцената.

Страхотни сте, опит за високо летене на музикалната сцена, заяви Любо и не спести комплиментите за фалцета на Александър. Във всеки от вас има неща, които са безценни, каза още той.

Според Мастъра и двамата са били перфектни и с невероятна емоция. Това беше концертно изпълнение на големи изпълнители, каза още той.

Застанаха на сцената и направиха световно изпълнение, заяви още Любо.

Галена каза, че това, което вижда на сцената може само да я радва и да я кара да се гордее.

За Александър тя каза, че е бил много стабилен, макар за кратко да е „изтървал“ песента. И увери, че никой от двамата няма да си тръгне от сцената тази вечер.

Умастие3то ми в Гласът на България придава смисъл на живота ми. Не мога да повярвам какво ми се случва. Отдавна копнея да съм на тази сцена. Днес съм готов да стигна до края на приказката и вярвам, че това ще се случи. Дължа го на семейството си, на моите преподаватели и на приятелите ми, които винаги ме подкрепят и се гордеят с мен.

Влюбих се в гласа на Александър от първо слушане, каза Галена и го избра да продължи в нейния отбор.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=j7tuOp_FvBI&fbclid=IwAR0jcjcXkwOzW-irnwm_PKijzW6OMUrwikhC5ZAu2Wh9wgaXawHbfgPouV4
c