Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Ученически конкурс „Генерал Тошево през моята камера“ търси запомнящи се кадри от града

Общински ученически конкурс „Генерал Тошево през моята камера“ обявява местната Община и Центъра за работа с деца.

Конкурсът е посветен на  62-та  годишнина от обявяването на Генерал Тошево за град. В него могат да участват ученици от I  до XII клас на училищата в града, разпределени в три възрастови групи. Участието е индивидуално или колективно с до трима ученици.

Целта е участниците в конкурса  да уловят в един фотографски кадър красотата на Ген. Тошево и различни сцени от живота на града през погледа на децата и  младите хора, като за целта използват не скъп фотоапарат, а камерата на своя телефон.

Всеки участник може да предаде до 3 авторски снимки, формат JPEG с максимален размер на снимката до 10 МB всяка. Снимките трябва да бъдат оригинални, без тяхното заснемане да излага на риск здравето и живота на техния автор или други участници и да са актуални към датата на обявяване на конкурса.

Крайният срок за получаване на снимките е 23 октомври 2022 г. 

Церемонията по награждаването на победителите в конкурса ще е на 1 ноември  в 10.30 ч. пред входа на Община Генерал Тошево. Наградените снимки на участниците във фотоконкурса ще бъдат включени във фотоизложба и ще могат да бъдат разгледани от жителите и гостите на града.

c