Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 16 октомври - Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби

Овен

Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Телец

Има вероятност Вашия личен живот днес да бъде ознаменуван с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни партньор, който не се е свързвал с Вас от доста време и така сте се били затъжили за него… Авездите Ви препоръчват, да се срещнете с него днес, и да прекарате заедно няколко приятни часа, далеч от уличната суета.

Близнаци

Денят ще започне по не най-добрия начин: или ще възникнат трудности в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи преломен момент. Благодарение на успешното стечение на обстоятелствата, ще можете да контролирате ситуацията, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сюрпризи са възможни през втората половина на деня. Може да дойдат добри новини или да се появят възможности да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже свързан с взимане на важни (и верни) решения, свързани с работа и кариера.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Препоръката на звездите за днес е, да обърнете внимание днес на тостовете, които той ще вдига по време на празненството. Именно те ще покажат, до колко тънко той чувства настроението на вашите общи приятели, какво му трябва от живота и до колко той е самобитна личност.

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Представителите на Вашия знак са привличани от чуждите култури и народи, както и от далечните страни. Ако сега не пътешествате, единственото Ви утешение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места , които Ви харесват. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък да направите някоя неочаквана визита, непременно се възползвайте от това. А може да се опитате почти на един път да направите и всичките три неща….

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения.

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

c