Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Четирима певци от Добрич продължават в битката за титлата "Гласът на България"

Към голямата награда от 50 000 лева и титлата „Гласът на България“ продължават:

Деница Ангелова

Продължава в отбора на Любо Киров. Завършила е СУ “Св. Климент Охридски” в класа на Милена Пеева. Член на добричката група “New 5”, която бе на полуфиналите на българския конкурс за „Евровизия 2012”. Издаде първи джаз албум BEYOND („Отвъд“). Завърши в Софийския университет, специалност „Музикална педагогика”.  Живее в София, където работи в частна детска градина

Коста Коларов

Продължава в отбора на Дара. Той се занимава с музика от малък – пее, пише песни, свири на пиано и на китара и има собствена рок група Bloodrush. Той изуми Дара със своя глас и рок присъствие на сцената.

Александър Петров 

Продължава в отбора на Галена. Александър Петров е на 20 години и е от Добрич, учи в Медицински университет – Варна. С музика се занимава от 4-годишен.По майчина линия е родственик на Стефан Караджа.

 Максим Панайотов

Продължава в отбора на Галена.  16-годишният Максим Панайотов от Добрич спечели треньорите със своя красив глас. Обича да свири на пиано и да пее.

От надпреварата отпадна само един изпълнител от област Добрич - Кристина Христова от Генерал Тошево, която бе в отбора на Иван Лечев.

c